Βερόν: “Το μυαλό μου μόνο στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο Ματίας Βερόν στον Sport 103 δήλωσε προσηλωμένος στον ΟΦΗ ενώ έπλεξε το εγκώμιο των δυνατοτήτων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού χαφ 

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο, που προηγηθήκαμε και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Ήρθε η άμεση ισοφάριση από τον ΠΑΟΚ, εμείς είχαμε το χαμένο πέναλτι και με βάση την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».
Για το  χαμένο πέναλτι και το ρόλο του: «Αν βάζαμε το πέναλτι, θα είχαμε την ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και αυτό θα ήταν υπέρ μας. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με το χαμένο πέναλτι, η ψυχολογία ήταν με τον ΠΑΟΚ και ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την αποβολή».
Για την εικόνα  που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Φαίνεται από το πόσο ψηλά είναι στη βαθμολογία και από τα θεαματικά αποτελέσματα. Όσο για τη γκέλα που μπορεί να θεωρούν ότι έκαναν με εμάς, εμείς ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια και αυτό πιστεύω τους δυσκόλεψε».
Για τον Αθανασιάδη: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και για το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον ΠΑΟΚ. Αν πάρει τη μπάλα στα πόδια του μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά αν δεν την πάρει η ομάδα του, ίσως έχει πρόβλημα».
Για το Ρομπέρ: «Ο Ρομπέρ μπορεί να μην πρόλαβε να παίξει πολύ το Σάββατο, αλλά είδα κάποια ωραία πράγματα σε αυτό».
Για τις αναμνήσεις από το «Δικέφαλο»: «Κάθε φορά μπαίνουν μόνο ωραίες σκέψεις στο μυαλό μου. Έτσι τα φέρνει η ζωή, αλλάζουν καταστάσεις, τώρα είμαι στον ΟΦΗ και το μυαλό μου είναι εκεί. Πάντα θα σκέφτομαι την καλή σχέση που είχα με τους οπαδούς, αλλά τώρα είμαι στον ΟΦΗ».
Για τα συναισθήματά του στον ΟΦΗ και τις ομοιότητες με τον ΠΑΟΚ: «Εκτός από τα χρώματα που έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, είναι και ο κόσμος. Υπάρχει ομοιότητα στη νοοτροπία των οπαδών, βγάζουν πάθος και αγωνία και αυτό είναι κάτι που μοιάζει πολύ με τη νοοτροπία των φίλων του ΠΑΟΚ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook