Χωρίς τον κόσμο του στα Περιβόλια ο ΟΦΗ – αρνητικά απάντησε ο Πλατανιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και με την βούλα “όχι” είπε ο Πλατανιάς στον ΟΦΗ για την παραχώρηση εισιτηρίων για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Δευτέρας με την Χανιώτικη ΠΑΕ να επικαλείται πρόβλημα με την χωρητικότητα του γηπέδου των Περιβολίων.

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Gentikoule την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου για την στάση που είχε δείξει η διοίκηση του Πλατανιά απέναντι στο αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση εισιτηρίων. Και τελικά, η Χανιώτικη ΠΑΕ το έκανε και επίσημα σήμερα ενημερώνοντας τον ΟΦΗ με σχετικό έγγραφο ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας αλλά και επειδή είναι μικρή η χωρητικότητα του γηπέδου των Περιβολίων.

Και βέβαια γίνεται κατανοητό ότι οι λόγοι που επικαλείται ο Πλατανιάς δεν μπορούν να χαρακτηριστούν… λογικοί όταν ήδη έχει προβλεφθεί θύρα φιλοξενούμενων χωρητικότητας 200 θεατών. Ασφαλώς και εφόσον η Χανιώτικη ΠΑΕ επιθυμούσε την πραγματική διεξαγωγή ενός Κρητικού ντέρμπι, θα μπορούσε να είχε επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων (έστω 100 – αν και ελάχιστος ο αριθμός για τα δεδομένα του ΟΦΗ) προκειμένου να γίνει ένα παιχνίδι, πραγματική γιορτή!

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ θα πάει στα Χανιά χωρίς τον κόσμο του και όλοι ελπίζουν ότι θα γυρίσει νικητής στο Ηράκλειο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook