Ιδανικός αυτόΧείρας ο ΟΦΗ, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και θέλει άμεση βελτίωση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 45 ολόκληρα λεπτά, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε ξανά νωθρός και δίχως βελτίωση στο παιχνίδι του, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάει ήρεμος στην διακοπή και το παιχνίδι με τον Πλατανιά!

To καλύτερο ξεκίνημα
Ο ΟΦΗ ευτύχησε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Παπάζογλου που εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδος του Γλύκου κάνοντας το 1-0! Παρά το γρήγορο γκολ, η απόδοση του ΟΦΗ δεν είχε συνέχεια και δίνοντας χώρο στον ΠΑΟΚ, οπισθοχώρησε.

Ξανά στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με τραγικό λάθος!
Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας όμως δεν είχε πλησιάσει στην περιοχή του Γουναρίδη και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ένα τραγικό λάθος του Χαριτωνίδη! Ο αμυντικός του ΟΦΗ προσπάθησε να διώξει, “κλώτσησε αέρα” και ο Φωτάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 στο 18ο λεπτό.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το άστοχο πέναλτι!
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Γλύκος ανέτρεψε τον Κουτσιανικούλη με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον Δημητρόπουλο αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα! Ο Σίσιτς ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Χακόμπο (που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι) τον… “ψάρεψε” αποκρούοντας το πέναλτι ενώ στην επαναφορά απέκρουσε ξανά το δυνατό σουτ του Κουτσιανικούλη!

Απογοητευτική εικόνα μέχρι το 70′
Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, η διαφορά δεν φαινόταν με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που διατηρούσε την κατοχή της μπάλας. Οι Ιωαννίδης, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης ήταν σε μέτρια ημέρα με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μην έχει καθόλου συνοχή στο παιχνίδι του.

Πίεση δίχως αποτέλεσμα
Η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε στο τελευταίο 20λεπτο με τον Αναστόπουλο να περνάει στο παιχνίδι τον Περογαμβράκη ωστόσο δεν βρήκε αντίκρισμα. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας δίχως να μπορεί να γίνει απειλητικός μέσα από οργανωμένη επίθεση.


Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook