Ροβίθης: “Στο Γεντί Κουλέ δεν υπάρχουν φαβορί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports, ο Μανώλης Ροβίθης, ο οποίος τόνισε πως στο “Γεντί Κουλέ” δεν μπορεί να υπάρξουν ομάδες φαβορί με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για την μεχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ…

Είμαστε σχετικά καλοί .Προσπαθούμε για το καλύτερο..Έχουμε αδικηθεί σε κάποια αποτελέσματα. Πιστεύω στο μέλλον να τα πάμε καλύτερα.

Για το γεγονός πως η ομάδα σπαταλάει ένα ημίχρονο σε κάθε αγώνα…

Αυτό γίνεται γιατι είναι αρχή ακόμα. Δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, παίζουμε πρώτη φορά μαζί. Συμβαίνουν αυτά, όλα είναι στο πρόγραμμα.Δεν με ανησυχεί αυτό. Στο μέλλον θα φτιάξει.

Για το γεγονός πως το φετινό πρωτάθλημα γεννά ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά…

Σαφώς είναι μια ευκαιρία  να γίνει αρκετά νωρίτερα και δεν το λέω για μένα. Έχουν σπαταληθεί πολλά παιδιά που δεν αξιοποιήθηκαν. Καλώς που έγινε έτσι αλλά κακώς με αυτές τις συνθήκες.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστής.Παίζουμε στην έδρας μας, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέσα στο Γεντί Κουλέ καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Θα πάμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε.

Για τα αβανταζ που έχει ο ΠΑΟΚ…

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζονται οι περισσότεροι αρκετό καιρό.Είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα. Όλες όμως οι ομάδες έχουν μειονεκτήματα και εκεί θα πάμε να χτυπήσουμε.

Για το αν μια γρήγορη παραμονή είναι ο στόχος του ΟΦΗ…

Ας είμαστε ρεαλιστες.Μια γρήγορη παραμονή είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ. Στην συνέχεια ότι παραπάνω πάρουμε θα είναι κέρδος.

Για το πως ο ίδιος βλέπει το φετινό πρωτάθλημα…

Είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας το ποδόσφαιρο. Στην κοινωνία είναι όλα χαλια. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο χάλια αλλά δεν έχει την ποιότητα που είχε παλιότερα. Ίσως μας βγει σε καλό στο τέλος γιατί δινεται η ευκαιρία σε νεαρά παιδιά που δεν ξέρεις πως θα σου βγούνε στο μέλλον. Μόνο θετικά έχεις να κερδίσεις από την όλη κατάσταση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook