Τετ α τετ Αναστόπουλου – «Κούτσια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βάρος στον ψυχολογικό τομέα ρίχνει ο Νίκος Αναστόπουλος κάνοντας συνεχόμενες συναντήσεις με παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο 54χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κρίσιμο εν όψει της δύσκολης συνέχειας μιας και η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη (πολύ μεγαλύτερη αν σκεφτούμε ότι ακολουθούν Πλατανιάς, ΠΑΟ, Ολυμπιακός). Οπότε, ο ΟΦΗ χρειάζεται να πάρει το… 110% των δυνατοτήτων του από κάθε ποδοσφαιριστή προκειμένου να έρθει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για αυτόν τον λόγο, χθες ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε συνεχόμενα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές με ποδοσφαιριστές που παίζουν καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του ΟΦΗ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον οποίο χθες ο «Αναστό» συζήτησε για αρκετή ώρα όπου ανέλυσαν το τι φταίει μέχρι στιγμής και ο ίδιος δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός δεν ήταν ο μόνος που είχε τετ α τετ με τον τεχνικό του ΟΦΗ που προτίμησε να μιλήσει μεμονωμένα σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αυτές οι συναντήσεις του Νίκου Αναστόπουλου και τα τετ α τετ που είχε πριν την χθεσινή προπόνηση αναδεικνύουν και το πώς αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις ήττες από Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook