Ζητάει εισιτήρια ο ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί για κάποιους να υπάρχει χρόνος ακόμα για το παιχνίδι με τον Πλατανιά ωστόσο στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για τον αγώνα με των Χανίων όπου θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Και για αυτόν τον λόγο, σκοπεύουν να ζητήσουν εισιτήρια.

Κάτι τέτοιο είναι που το θέλει και ο κόσμος του ΟΦΗ που δεν θέλει να αφήνει πουθενά μόνη την ομάδα, έτσι και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία για να γίνουν… “ασπρόμαυρα” τα Περιβόλια!

Ήδη, στον ΟΦΗ επεξεργάζονται το πλάνο μεταφοράς των φιλάθλων της ομάδας στα Χανιά και επιθυμία της διοίκησης είναι να ζητήσουν επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα της 22ης Οκτωβρίου. Και μπορεί να είναι το παιχνίδι Δευτέρα όμως είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα έχει στο πλευρό του έναν μεγάλο πυρήνα φιλάθλων που θα τον ακολουθήσει, εφόσον ο Πλατανιάς δείξει προθυμία για να παραχωρήσει μια θύρα για τις ανάγκες των φιλάθλων.

Οι σχέσεις μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά είναι πολύ καλές, τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και στο αγωνιστικό (μην ξεχνάμε το φιλικό των δύο ομάδων) αλλά και το γεγονός ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης “στήριξε” την υποψηφιότητα του Μάνθου Πουλινάκη στις πρόσφατες εκλογές της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ σκοπεύει να ζητήσει επίσημα εισιτήρια, εντός του χρονικού πλαισίου που απαιτείται, και είναι δεδομένο πως το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο από την πλευρά του κόσμου της ομάδας που είναι διατεθειμένος να βρεθεί στα Χανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook