Αισθητά βελτιωμένος ο Σαρ που έδειξε ακόμα καλύτερη εικόνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έτοιμος σε ποσοστό 100% δεν είναι ακόμα όμως και στο δίτερμα με την ομάδα Κ20 έδειξε ότι έχει παρουσιάσει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση και με τον Πλατανιά αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ “έβγαλε” άνετα ολόκληρο το 80λεπτο στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο “Βαρδινογιάννειο” με αποτέλεσμα να δει και ο Νίκος Αναστόπουλος ότι σύντομα θα προστεθεί στην λίστα του μια σημαντική προσθήκη.

Και μπορεί ο 29χρονος αμυντικός του ΟΦΗ να μην αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Βολονάκη όμως φαίνεται ότι διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία και χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να τον μετατρέψουν και σε αμυντικό μέσο.

Όπως για παράδειγμα, η άψογη τεχνική του κατάρτιση. Βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο που του έδινε την δυνατότητα να να κάνει 30αρες και 40αρες μπαλιές αλλάζοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ ή τροφοδοτώντας τους ακραίους μεσοεπιθετικούς που ήταν οι Ροβύθης και Περογαμβράκης. 

Πάντως ο Μοχάμεντ Σαρ ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση που βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που φαίνεται με τις πάσες του τόσο σε κοντινή όσο σε μακρινή απόσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook