Aνασύνταξη εν όψει ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καιρός για δάκρυα δεν υπάρχει και στον ΟΦΗ θέλουν να ξεχάσουν την εμφάνιση και την ήττα από την Κέρκυρα και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Η ήττα από την Κέρκυρα αλλά η εμφάνιση της ομάδας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο σκόρπισε προβληματισμό, ωστόσο στον ΟΦΗ θέλουν να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στο νησί των Φαιάκων και να κοιτάξουν μπροστά καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ «κόλλησε» στους πέντε βαθμούς μετά την ήττα στην Κέρκυρα με 2-1 και η σκέψη πλέον όλων είναι στο  παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον “δικέφαλο” του βορρά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο πιστεύει πολύ στους παίκτες του και είναι βέβαιος πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί και ο ΟΦΗ θα ανακάμψει. Το σίγουρα είναι πως μπορεί ο “αλενατόρε” να δείχνει στις πρώτες αγωνιστικές “προτίμηση” σε κάποιους παίκτες και να στηρίζει τις επιλογές του, ωστόσο είναι σχεδόν επιβεβλημένο πως θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα εν όψει της συνέχειας ώστε να προστατεύσει τους παίκτες του καθώς κάποιοι από αυτούς δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook