Πλήρωσε την απουσία του για 45 λεπτά και έχασε στην Κέρκυρα με 2-1!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μάθημα της Νέας Σμύρνης δεν έγινε πάθημα για τον ΟΦΗ που γνώρισε την ήττα στην Κέρκυρα με 2-1 πληρώνοντας την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο, μείωσε με τον Σόουζα και άγγιξε την ισοφάριση με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία του Παπάζογλου στο 89′!

Ο Αναστόπουλος δεν άλλαξε 11αδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ παρατάσσοντας τους 11 που ξεκίνησαν και κόντρα στο “Γεντί Κουλέ” την προηγούμενη Κυριακή. Ωστόσο, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του με αποτέλεσμα να είναι ωσεί παρόν για 45 λεπτά!

Και σαν να μην έφτανε στον ΟΦΗ η δική του κακή εμφάνιση, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο απίστευτα γκολ με τους Αγρίτη, Γιάντση που μέσα σε 4 λεπτά έδωσαν στην Κέρκυρα το προβάδισμα με 2-0!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αναστόπουλος προχώρησε σε δύο αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Βιτώρο, Ζορμπά αντί των Ιωαννίδη, Κουτσιανικούλη με την εικόνα του ΟΦΗ να βελτιώνεται αρκετά.

Στο 56′ ο Ζορμπάς έβγαλε την σέντρα και ο Σόουζα με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Το γκολ αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του ΟΦΗ ενώ στο 75′ η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοδήμου. Ο ΟΦΗ έβαλε την Κέρκυρα στην περιοχή του και στο 90′ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Παπάζογλου να αστοχεί σε κενή εστία!

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook