Αναστόπουλος: “Ξέρουμε την Κέρκυρα και μας ξέρει”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Κέρκυρα αλλά και τη νίκη επί της ΑΕΚ μίλησε σε δηλώσεις του στη ΝΟVA o Nίκος Αναστόπουλος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ…

«Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τους βαθμούς και είναι και το πρώτο ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι και ο δεύτερος έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό το λέω γιατί η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.Οπότε η νίκη μας ήταν και σημαντική και δίκαιη και συνοδεύτηκε από μια πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απόδοση μας έχει φτάσει στα ύψη.Έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης και στόχος μας είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να φτάσουμε σε βάθος χρόνου στο επιθυμητό αποτέλεσμα που αφορά την παρουσία μας στο γήπεδο».

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και το γεγονός ότι είναι ένας αντίπαλος που έχει μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα…

«Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα η Κέρκυρα βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που αφορά καθαρά την Κέρκυρα.Εμείς κοιτάμε την δική μας την ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι απ΄ όλες τις πλευρές στο ματς του Σαββάτου, και από πλευράς παρουσίας στο γήπεδο και αφετέρου και πως θα είμαστε πανέτοιμοι σε όλα τα κομμάτια. Και η Κέρκυρα μας ξέρει και εμείς ξέρουμε την Κέρκυρα.Από εκεί και πέρα η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που πάνω κάτω έχει τα ίδια προβλήματα με εμάς. Και αυτή είναι μια νέα ομάδα, έχουν φύγει κάποιοι έμπειροι παίκτες, έχουν έρθει κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές και αυτή βρίσκεται ακόμη σε ένα στάδιο προσαρμογής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook