Βαδίζουν μαζί ΠΑΕ και Ερασιτέχνης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ με παρόντες 4 μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τους δύο φορείς να βαδίζουν μαζί ενώ ο Μάνθος Πουλινάκης έκανε ενημέρωση για τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έδειξαν πως ο ΟΦΗ είναι ενιαίος και αδιαίρετος επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα σχολιάστηκε ιδιαίτερα με καλό τρόπο απο πλευράς ερασιτέχνη το γεγονός πως έπειτα από πολλά χρόνια η ΠΑΕ καλεί σε συνεδρίαση μέλη του Ερασιτέχνη για να παρθούν αποφάσεις από κοινού.

Στην σημερινή συνεδρίαση παρουσία τεσσάρων μελών από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προεξέχοντος του προέδρου του Βασίλη Ξημέρη, συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα και για 2.5 ώρες περίπου το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και μάλιστα όπως τόνισε ο γραμματέας του αθλητικού σωματείου Παναγιώτης Σπυριδάκης, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια μια διοίκηση ΠΑΕ καλεί σε συνεδρίαση της μέλη του Ερασιτέχνη για να αποφασίσουν από κοινού για δράσεις και θέματα που αφορούν τις δύο διοικήσεις.

Μάλιστα αποφασίστηκε να συγκροτηθούν επιτροπές από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη προκειμένου να επιλύονται άμεσα τα θέματα που θα προκύπτουν. Στην συζήτηση τέθηκαν θέματα όπως το οικονομικό αλλά και οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο κεντρικό γήπεδο.

Επίσης στην συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ αλλά και για διάφορα οικονομικά θέματα, ενώ συζητήθηκε και το θέμα χορήγησης εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ ΟΦΗ να είναι θετική λόγω των καλών σχέσεων των δύο ομάδων, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook