Μανούσος: “Ο ΟΦΗ έχει καλό υλικό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Γιώργος Μανούσος για το ρόστερ του ΟΦΗ εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

O 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του τόνισε ότι “φέτος η Σούπερ Λιγκ είναι υποδεέστερη από άλλες χρονιές. Ο ΟΦΗ έχει νέα παιδιά και καλό υλικό. Σαν πρώην παίκτης του θα ήθελα να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση. Αξίζει κάτι καλύτερο.  Ελπίζω να έρθουν  καλύτερες μέρες γι΄αυτόν. Έχει καλό προπονητή που ξέρει καλά την ομάδα. Θεωρώ οτι στην συνέχεια θα βγάλει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Στο Ηράκλειο έχω φίλους και καλές αναμνήσεις. Έχω και άσχημες στιγμές βέβαια αλλά κρατάω μόνο τα θετικά”.

Όσον αφορά την εικόνα που αποκόμισε από τον Εργοτέλη στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, ο Γιώργος Μανούσος υπογράμμισε ότι “ήταν ένα δυνατό φιλικό λίγες μέρες πριν επιτέλους ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Οι δύο τεχνικοί έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα. Θεωρώ οτι και οι δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Έγινε ένα καλό ματς που το χάρηκε ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και έγιναν και βραβεύσεις. Μακάρι όλες οι ομάδες να ήταν όσο υγιείς είναι Καλλονή και Εργοτέλης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook