Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ και σας προσφέρει στο πιάτο όλους τους παίκτες του ΟΦΗ έναν προς έναν.

Γουναρίδης

Δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε. Στο 2ο ημίχρονο που δέχθηκε μια πίεση η άμυνα του ΟΦΗ ήταν παρόν όπου χρειάστηκε και είχε ψυχραιμία με σωστές επεμβάσεις.

Ζαχαράκης

Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τους ακραίους χαφ της ΑΕΚ και βοήθησε πάρα πολύ κρατώντας την θέση του σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Μονιάκης

Έπαιξε στην φυσιολογική του θέση και έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι δίνοντας μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σόουζα

Εξαφάνισε τον Φουρτάδο κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κέρδισε μάχες και ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Χαριτωνίδης

Από τα καλύτερα παιχνίδια του αμυντικού του ΟΦΗ με την φανέλα της ομάδας. Πολλές μάχες και σωστές επεμβάσεις από τον Λάζαρο που εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο.

Βερόν

Το παιχνίδι δεν πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του και κοίταξε να βοηθάει και στα μετόπισθεν. Θετική παρουσία από τον Αργεντινό που πάντως χρειάζεται να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Μπανούσης

Καλό παιχνίδι από τον μικρό που δικαίωσε τον Νίκο Αναστόπουλο για την επιλογή του να το ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και μέχρι να κουραστεί έδωσε πολύτιμες λύσεις και ανάσες στους συμπαίκτες του.

Ιωαννίδης

Βοήθησε αρκετά στον χώρο του κέντρου και προσπάθησε να βγάλει και μπροστά τον ΟΦΗ, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας με την υποδειγματική εκτέλεση πέναλτι. Καλό παιχνίδι από τον 24χρονο.

Σίσιτς

Ο κινητήριος μοχλός του ΟΦΗ που δημιούργησε πολλά ρήγματα και έδειξε πως του πάει πολύ ως αντίπαλος η ΑΕΚ. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Σλοβένο που αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα της ΑΕΚ.

Κουτσιανικούλης

Δεν βρήκε τους χώρους που θα περίμενε ένω είχε και σήμερα αρκετές φορές ανασταλτικό ρόλο βοηθώντας τον Ζαχαράκη. Παρόλα αυτά είχε κάποια καλά και θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ.

Παπάζογλου

Έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε αρκετές από αυτές. Κράτησε μπάλα όταν έπρεπε δίνοντας ανάσες στους συμπαίκτες. Μπορεί να μην απήλεισε ωστόσο του χρεώνεται τρεις ασσίστ. Σημαντική παρουσία από τον υψηλόσωμο φορ του ΟΦΗ.

Καπουρανης

Βοήθησε παρα πολύ όσο αγωνίστηκε και τα έδωσε όλα. Αρκετές βοήθειες από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ που είχε και μία σημαντική ευκαιρία για γκολ.

Κουρδάκης

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Λαμπρόπουλος

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook