Ανύπαρκτος επιθετικά στη Νέα Σμύρνη ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι έδειξαν οι αριθμοί και τα στατιστικά του αγώνα με τον Πανιώνιο. Τα 16 σουτ των γηπεδούχων και η επιθετική δυστοκία του ΟΦΗ που αποτυπώνεται πλήρως.

Οι αριθμοί δείχνουν πολλές φορές την αλήθεια και ακόμα περισσότερες μπορούν να αναδείξουν στοιχεία και γεγονότα που μας οδηγούν σε ένα ορθό συμπέρασμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο όπου τα στατιστικά στοιχεία του αναδεικνύουν και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στον δημιουργικό τομέα.

Αρχικά, να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Ελευθερόπουλου δεν αποδείχθηκαν φλύαροι καθώς έκαναν 16 σουτ προς την εστία του Γουναρίδη έναντι μόλις 3 που επιχείρησαν εκείνοι του ΟΦΗ! Βέβαια, από τα 16, τα 15 έγιναν έξω από την περιοχή του ΟΦΗ – κάτι που δείχνει ότι οι Χαριτωνίδης, Σόουζα δεν τους επέτρεψαν να γίνουν απειλητικοί από αυτό το σημείο.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναδεικνύεται και αποτυπώνεται πλήρως μέσα από την εικόνα της ομάδας είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έκανε μόλις 1 ευκαιρία σε 93 λεπτά παιχνιδιού, αυτήν του Σίσιτς στην τελευταία φάση!

Επίσης, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο ΟΦΗ άφησε πλήρως την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να γίνουν σχεδόν οι μισές πάσες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ενώ ακόμα και τα κλεψίματα (21) ήταν λιγότερα έναντι αυτών που έκαναν οι γηπεδούχοι (28).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook