Μαχλάς: “Τεράστιος παίκτης ο Καραγκούνης, χρειάζεται ειδική προσέγγιση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA TV όπου μιλώντας στην εκπομπή “Στο 90” για την υπόθεση απόκτησης του αρχηγού της εθνικής ομάδας ανέφερε ότι «έχουμε φιλική σχέση μαζί του τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής. Χρειάζεται ειδική προσέγγιση, για τον σκοπό αυτό δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια και να γεμίζουμε με ελπίδες ή να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Είναι τεράστιος παίκτης από πολλές πλευρές».

Πάντως, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Παντελή Καφέ που επίσης είναι ελεύθερος υπογραμμίζοντας ότι «είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση, ένας ποδοσφαιριστής – ηγέτης στη μεσαία γραμμή». Όσον αφορά την υπόθεση παραμονής του Μίρνες Σίσιτς πρόσθεσε λέγοντας ότι «τον λατρεύουμε όμως έχουμε πρόβλημα σε άλλες θέσεις και προέχει να δούμε τι θα γίνει με αυτές. Αν για παράδειγμα πάρουμε αμυντικό και μέσο άνω των 24 ετών τότε δεν θα μπορέσει να μείνει και ο Σίσιτς».

Αναφερόμενος στην υπόθεση φορολογικής ενημερότητας, τόνισε ότι η ευθύνη είναι της ΔΟΥ Ηρακλείου «είναι καθαρά ζήτημα της δικής μας εφορίας και θέμα ημερών η ομάδα να πάρει φορολογική ενημερότητα. Τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από άλλες ΠΑΕ που εξασφάλισαν ενημερότητα. Θέλουμε να ρυθμίσουμε τα χρέη μας, όπως έχουμε βάλει σε μία σειρά όλα τα ζητήματα και να μην διασύρεται το όνομα ΟΦΗ. Η συνολική οφειλή είναι μικρότερη των 600.000 ευρώ» ενώ δεν παρέλειψε να ταχθεί κατά του Κώστα Κλάδου, για την επιστολή που έστειλε παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Νίκος Μαχλάς είπε χαρακτηριστικά πως «τον πήρα κατ’ ιδίαν, του είπα ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος, και το κατάλαβε. Ο θεσμός του προέδρου πρέπει μείνει σοβαρός, πρέπει προστατεύσουμε τον θεσμό και τον ρόλο προέδρου. Έχει πάρει μεγάλα βάρη ο πρόεδρος κ. Πουλινάκης».

Τελος, για το επεισόδιο που είχε με μερίδα φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι με τoν Πλατανιά, ο Νίκος Μαχλάς, ανέφερε πως  «μεγαλοποιήθηκε το γεγονός. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους που δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο, όπως κι εμείς ως διοίκηση. Κάθε πλευρά αξίζει τον σεβασμό της άλλης.Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για το θέμα του νεαρού Μωραίτη ο οποίος έκανε δύο εβδομάδες προπονήσεις με την ομάδα».


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook