Να λιώσει την Ξάνθη στο “καμίνι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ποδαρικό με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα ο νεανικός ΟΦΗ που υποδέχεται την Ξάνθη στο καυτό “Γεντί Κουλε” (19.15 – GENTIKOULE, Athletic Radio 104,2).

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ που φιλοξενεί την SKODA Ξάνθη στο “Γεντί Κουλέ” στην πρεμιέρα του πρωταθήματος.

Μολονότι το ρόστερ του δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και κόντρα στα προβλήματα και την μη αδειοδότησή του, ο ΟΦΗ στηριζόμενος σε ένα νεανικό σύνολο και τον κόσμο του θα επιδιώξει με πάθος και πίστη να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Με 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ολοκλήρωσε χθες η κρητική ομάδα την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε το Σαββατο  το απόγευμα στο “Γεντί Κουλέ”.

  • Στην αποστολή μετέχουν οι:

Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύχταρης, Κουτσιανικούλης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ροβίθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο ανέτοιμος Μπούρμπος ενώ εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Αγριμάκης, ο Καπουράνης που είναι τιμωρημένος από την περυσινή αγωνιστική περίοδο και ο Χατζηκοσμάς το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Αναφορικά με την 11αδα, ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Βάντο, στο δεξί ο Μονιάκης, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Χαριτωνίδη-Σόουζα.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Βερόν, Μπανούσης και Ζαχαράκης, με την τριπλέτα της επίθεσης να αποτελείται από τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη και Ζορμπά.

Τα εισιτήρια, στην Θύρα 1 κοστίζουν 10 ευρώ, στις Θύρες 4 και 5 κοστίζουν 15 ευρώ και στην Θύρα 8 20 ευρώ.

Στον σημερινό αγώνα διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook