Την «ψάχνουν» για Καραγκούνη στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διερευνητική επαφή με την πλευρά του αρχηγού της εθνικής ομάδας έχουν κάνει από την ομάδα ωστόσο η περίπτωση του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

Ο Γιώργος Καραγκούνης παραμένει ελεύθερος, μια εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, και στον ΟΦΗ δεν έχασαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί του. Άλλωστε και ο ίδιος γνωρίζεται αρκετά χρόνια με το Νίκο Μαχλά καθώς οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην εθνική ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ήταν εκείνος που ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη μεταφέροντας του το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας να μην είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο να κατηφορήσει στην Κρήτη.

Όπως γίνεται κατανοητό, η συζήτηση δεν μπήκε στο οικονομικό – ακόμα – μιας και αφενός ο ΟΦΗ δεν είναι από τις ομάδες που θα προσφέρουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια αλλά αφετέρου και ο ίδιος ο Καραγκούνης δεν δείχνει να ψάχνει συμβόλαιο που… δεν υπάρχει.

Για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει – σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο – το Αμβούργο ενώ στην Κύπρο μεταδίδουν την είδηση ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕ Λεμεσού.

Όπως και να’ χει, στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και ότι βγει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook