Τζώρτζογλου: “Ο Κουτσιανικούλης στον ΟΦΗ θα θυμίσει τον παίκτη που όλοι ξέραμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μεταγραφή Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ και εμφανίστηκε βέβαιος πως ο 24χρονος άσσος θα βοηθήσει την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Κρήτη τον Βασίλη Κουτσιανικούλη σε ηλικία 17 ετών, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε στο να παει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και στην μεταγραφή του “Κούτσια” στον ΟΦΗ

Αναλυτικα όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου στον Athletic Radio 104,2 αναφερόμενος στην μεταγραφή Κουτσιανικούλη…

Για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ και τον δικό του ρόλο…

Στην βράβευση που του κάναμε στην ΕΠΣΗ είπε πως μεσολάβησα για την μεταγραφή.  Είναι τιμή και ευχαρίστηση για μένα. Είναι μια αποκατάσταση της ιστορίας. Πριν 5 χρόνια φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ και λόγο αδρανείας της διοίκησης της ομάδας δεν έπαιξε. Τότε λειτουργούσα για συμφέρον της ομάδας μου. Τον ήθελαν αρκετές ομάδες και κοίταξα να τον κρατήσω στην Κρήτη.Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ιδιαίτερα στον Μάνθο Πουλινάκη. Ξέρω πως τον αρπάξανε από τα χέρια της ΑΕΚ. Πήραν ένα μεγάλο παίκτη και ο Κουτσιανικούλης θα θυμίσει τον παίκτη που όλοι ξέραμε.

Για το αν είναι θετικό πως ο Κουτσιανικούλης δεν θα αλλάξει περιβάλλον και θα μείνει στην Κρήτη…

Είναι ένα θετικό γεγονός. Ο Βασίλης θα βοηθήσει τον ΟΦΗ όμως πρέπει να βρει  συμπαράσταση και από άλους παίκτες. Για να πω την αλήθεια ο ΟΦΗ έχει ελλείψεις. Αν ο ΟΦΗ βρει 3-4 παίκτες, που να είναι κοντά στην αξια του Βασίλη, ο παίκτης θα βγάλει αυτό που ξέρει. Ύστερα είναι και η έδρα. Όλα αυτά θα βοηθήσουν τον Βασίλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook