Όλα πήγαν καλά στον έλεγχο του “Γεντί Κουλέ”! (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα καλά πήγαν στον έλεγχο που πραγματοποίησαν το πρωί ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ  και NOVA που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” και πλέον απομένει το “πράσινο φως” για το ματς με την Ξάνθη. Μοναδικός προβληματισμός είναι ο φωτισμός του γηπέδου.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και της NOVA βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης, σχεδόν από τα… χαράματα (8.00 το πρωί!) όπου εξέτασαν ενδελεχώς το γήπεδο του ΟΦΗ και όλους τους χώρους.

Μάλιστα, το παρόν έδωσε ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου, ο υπεύθυνος ασφαλείας της Σούπερ Λιγκ Θανάσης Μαχαίρας καθώς και ο εκπρόσωπος της NOVA.

Από την πλευρά του ΟΦΗ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο ομόλογος του, του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης καθώς και ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του γηπέδου Ανδρέας Μανουσάκης.

Από τους αρμόδιους φορείς εξετάστηκαν όλοι οι χώροι του γηπέδου και οι εργασίες που έχουν γίνει άφησαν ευχαριστημένους τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.

Οι παρατηρήσεις που έγιναν αφορούσαν τις θύρες 5, 8 όπου πρέπει να τοποθετηθεί ανάμεσα ένα διαχωριστικό κάγκελο ενώ στους χώρους που υπάρχουν κάτω από τις θύρες 4, 5 θα δημιουργηθεί ακόμα ένα ιατρείο.

Εκ μέρους της ΕΠΟ, ο Γιώργος Δημητρίου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πρόοδο που έχει γίνει σε πολλούς από τους τομείς που ο ίδιος είχε κάνει παρατηρήσεις.

Ο μοναδικός προβληματισμός αφορά τον φωτισμό του γηπέδου όπου αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιούνταν έλεγχοι από τη NOVA ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Από την συνδρομητική παρουσιάστηκε ένας προβληματισμός για τα σημεία που δεν φωτίζεται καλά το γήπεδο (στα κόρνερ). Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα για την πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook