Σήμερα τα σπουδαία για Κουτσιανικούλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν να το “παλεύουν” για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ενώ εξελίξεις αναμένονται και με τον Σίσιτς.

Η εικόνα της ομάδας στην φιλική αναμέτρηση με τον Πλατανιά κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνονται για “ενδεκαδάτες” λύσεις. Μπορεί τα “πιτσιρίκια” του ΟΦΗ να άφησαν υποσχέσεις, ωστόσο στην ομάδα είναι εμφανές πως χρειάζονται κάποιες ουσιώδης προσθήκες. Μία από αυτές πιστεύουν στον ΟΦΗ πως είναι και η περίπτωση Κουτσιανικούλη.

Ο παίκτης του Εργοτέλη φαινόταν πως ήταν κοντά στην ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή του στους “κιτρινόμαυρους” πάγωσε προσωρινά με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον κάνει δικό του. Εξελίξεις για τον παίκτη αναμένονται ακόμα και σήμερα όπου στον ΟΦΗ να εντείνουν τις προσπάθειες για απόκτηση του.

Στον ΟΦΗ ακόμα αναμένεται να έχουμε τις τελικές επαφές με τον Μίρνες Σίσιτς ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση του Σλοβένου. Ο παίκτης περιμένει να έχεις τις τελευταίες συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να παραμείνει στο Ηράκλειο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook