Ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ξάνθης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όπως φάνηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Πλατανιά o ΟΦΗ έχει ανάγκη από “ενδεκαδάτους” παίκτες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να τους αποκτήσει.

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ με 1-2 από τον Πλατανιά στο φιλικό πρόβα – τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος χθες στο “Γεντί Κουλε”.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ξάνθη σε μία βδομάδα από τώρα και θα πρέπει επειγόντως να ενισχυθεί σε βασικές θέσεις και να πάρει παίκτες που με το… καλημέρα θα μπουν στην αρχική ενδεκάδα και να πλαισιώσουν τους ταλαντούχους και ελπιδοφόρους νέους.

Στα φιλικά ματς το σκορ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού αυτό που μετράει είναι τα συμπεράσματα που βγάζουν οι δύο τεχνικοί και το να εντοπίσουν τις αδυναμίες για να τις βελτιώσουν στην συνέχεια.

Έτσι και ο Νίκος Αναστόπουλος διαπίστωσε την άμεση ανάγκη ιδιαίτερα για κεντρικό αμυντικό με εμπειρία και για την απόκτησή του θα φουλάρει τις προσεχείς ημέρες όπως και για άλλους παίκτες.

Αναμένονται πλέον με αγωνία οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της κρητικής ομάδας, ίσως και εντός της ημέρας, που θα είναι καθοριστικές για την συνέχεια.

Τα μεταγραφικά θέματα παραμένουν “ανοικτά” και πλέον ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος με τον χρόνο να τον πιέζει και να μην είναι πλέον σύμμαχος του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook