Σήμερα η πρόβα τζενεράλε στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Για τον ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο “Γεντί Κουλε” (19.00 / GENTIKOULE) ενώ παράλληλα “τρέχει″ για να κλείσει τα “ανοικτά” μεταγραφικά του μέτωπα.

Φιλικό πρόβα – τζενεράλε δίνει σήμερα ο ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλε” με αντίπαλο τον Πλατανιά σε ένα φιλικό όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τιους φιλάθλους που θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούν την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Κυριακή, 26 Αυγούστου με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο.

Φυσικά ο ΟΦΗ δεν έχει κλείσει ακόμα τα “ανοικτά” μεταγραφικά του μέτωπα με τον χρόνο να κυλάει και την αγωνία να “χτυπάει″… κόκκινο.

Η απάντηση του Μπρούνο Τσιρίλο ακόμα δεν έχει δοθεί αν και ο Ιταλός πάει στην Κύπρο για να συζητήσει με Ανόρθωση και Αλκή πράγμα που  δείχνει οτι ο παίκτης “χάνεται″ για τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα δεν εγκαταλείπει την “μάχη”της απόκτησης του Κουτσιανικούλη όσο ο παίκτης δεν υπογράφει στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για τον Ιωαννίδη που και αυτός φαίνεται “κλεισμένος” από την Ενωση.

Η πρόαση στον Εργοτέλη για τον Κατσικοκέρη είναι ξεκάθαρη όμως υπάρχει σαφής διαφορά στο οικονομικό που αν δεν γεφυρωθεί τότε ο ικανός επιθετικός δύσκολα θα αλλάξει.. γειτονιά.

Σχετικά με τον Σισιτς το θέμα του παραμένει “ανοικτό” και εκκρεμεί μία συζήτηση με την ομάδα για να δρομολογηθούν εξελίξεις θετικές ή αρνητικές.

Στο στόχαστρο του ΟΦΗ φέρεται να βρίκσκεται ο νεαρός Νίκος Μαρινάκης του Παναθηναϊκού και ο Αργυρίου που έπαιζε πέρυσι στην ΑΕΚ.

Εντωμεταξύ, τον ΟΦΗ απασχολούν και εξώ αγωνιστικά θέματα. Το γηπεδικό (ούτε χθες ορίστηκε έδρα για το ματς με την Ξάνθη αν και οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας), η φορολογική ενημερότητα (έχει διορία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να το λύσει), το θέμα Καρακατσάνη (που απειλεί με αφαίρεση βαθμών αν και υοάρχουν επαφές για να γίνει διακανονισμός) είναι σημαντικά “αγκάθια” που η κρητική ομάδα καλείται να λύσει άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook