Έρχεται η ΕΠΟ για το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να «τσεκάρε» το ΝΑΟ και να του δώσει οριστικά την άδεια διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη. Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ που κάνουν λόγο για “αστεία πράγματα”.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες στο «Γεντί Κουλέ», η Σούπερ Λιγκ δεν θέλησε να ορίσει εκεί το ματς με την Ξάνθη αφού όπως ισχυρίζεται «την άδεια πρέπει να την δώσει η ΕΠΟ, εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα».

Ως γνωστόν, η ΕΠΟ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Δημητρίου συνέταξε μια έκθεση σύμφωνα με την οποία το «Γεντί Κουλέ» δεν πήρε άδεια για 13 λόγους. Στην περιβόητη έκθεση – τερατούργημα που έφερε στο φως το Gentikoule.

Έτσι, Δευτέρα με Τρίτη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο επιτροπή της ΕΠΟ που θα «τσεκάρει» ξανά το «Γεντί Κουλέ» προκειμένου να δώσει εγγράφως την άδεια χρησιμοποίησης του.

Το θέμα συζητήθηκε και στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ όπου η στάση του ΟΦΗ ήταν αδιαπραγμάτευτη. «Δεν γίνεται το γήπεδο να παίρνει άδεια ως ολυμπιακό προπονητήριο, να μην υπάρχει πέρυσι κανένα θέμα και φέτος να παρουσιάζονται, εντελώς ξαφνικά τέτοια προβλήματα. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνθος Πουλινάκης στην συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

Παρ’ όλα αυτά, στην Κρητική ομάδα δεν ανησυχούν καθόλου για το «Γεντί Κουλέ» και τονίζουν ότι το ματς με την Ξάνθη θα γίνει κανονικά στην έδρα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook