Ξημέρης: «Επίτιμο μέλος του ΟΦΗ ο Θανάσης Καρούντζος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης που μέσα από αρκετές… «διαρροές», αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το «Γεντί Κουλέ».

Ο Βασίλης Ξημέρης είχε κάνει την απαραίτητη προεργασία φροντίζοντας να στείλει από τις 29 Ιουνίου έναν πλήρη φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδείκνυαν πως δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το «Γεντί Κουλέ».

Μιλώντας στο Gentikoule, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω  τον κύριο Γενικό και να του ευχηθώ τα καλύτερα για τις νέες ευθύνες που αναλαμβάνει. Είχα την ευτυχία να συνεργαστώ μαζί του όταν ήμουν δημοτικός σύμβουλος και γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο τίμιο και ειλικρινή που πάντα τον ενδιέφερε η νομιμότητα. Σαν ΟΦΗ του οφείλουμε αρκετά πράγματα γιατί στάθηκε στο πλάι μας όποτε τον χρειαστήκαμε. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των μελών της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για την βοήθεια που μας έχει προσφέρει. Εγώ μάλιστα μέσα στον Αύγουστο θα προτείνω να γίνει επίτιμο μέλος του ΟΦΗ, κάτι που έχει συμβεί με ελάχιστους ανθρώπους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook