Ημέρα κρίσης για Σίσιτς – πιέσεις και από τον «Αναστό»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα αναμένεται να κριθεί οριστικά η παραμονή του Μίρνες Σίσιτς στο ρόστερ του ΟΦΗ με τον Σλοβένο να είναι αρνητικός. Από την συνάντηση με τον Αναστόπουλο θα κριθεί το μέλλον του.

Όπως γράψαμε χθες, η συνάντηση μεταξύ του Σλοβένου χαφ και των ανθρώπων του ΟΦΗ δεν κατέληξε σε οριστική συμφωνία μιας δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” στο οικονομικό κομμάτι. Από την πλευρά του ΟΦΗ τονίζουν ότι η πρόταση για “κλειστό” συμβόλαιο δύο ετών είναι μια προοπτική που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο τον Σίσιτς μιας και του παρέχεται ασφάλεια μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Από την πλευρά του “Σίλε”, πάλι, ο ίδιος θεωρεί ότι έκανε ένα βήμα πίσω μειώνοντας τις αρχικές απαιτήσεις του από 130 χιλ. ευρώ (συμβόλαιο + μπόνους) στις 100 χιλ. ευρώ – πόσο που στον ΟΦΗ δεν θέλουν να συζητούν ότι είναι διαθέσιμο.

Παρ’ όλα αυτά, πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και του έδειξαν χθες. Ίδια επιθυμία είναι και του Αναστόπουλου που μίλησε με τον Σίσιτς και σήμερα θα έχει ραντεβού μαζί του ώστε να του εξηγήσει την κατάσταση που δημιουργείται στον ΟΦΗ. Οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν είναι τυχαίο ότι o Σλοβένος “στάζει μέλι” για τον Αναστόπουλο. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι από την συνάντηση Αναστόπουλου – Σίσιτς θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή του τελευταίου στο ρόστερ του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook