Mέσα σε 30 λεπτά πήρε το “οκ” το “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν αντιθέσει με όσα διαρρέονται από την Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, το “Γεντί Κουλέ” πήρε άδεια μέσα σε 30 λεπτά από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Gentikoule βρέθηκε στο ΝΑΟ που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη περίοδο διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ίδιο διαπίστωσαν και τα μέλη της επιτροπής που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” όπου μαζί με τους ανθρώπους του ΟΦΗ έκαναν τον έλεγχο καταλληλότητας του. Από την πλευρά του ΟΦΗ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο ομόλογος του, του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης και ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης.

Την επιτροπή αποτελούσαν ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Πετράκης, ο υποπυραγός κ. Παρασύρης ενώ την ΕΠΟ – μέσω της ΕΠΣΗ – εκπροσωπούσε ο Κώστας Θεοδοσάκης καθώς ο κ. Αδαμάκης που εκπροσώπησε την αστυνομία.

Ο έλεγχος διήρκεσε περίπου 30 λεπτά όπου “τσέκαραν” τις πυροσβεστικές φωλιές, τα αποδυτήρια, τον φωτισμό αλλά και τους εξωτερικούς χώρους διαπιστώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα μη χρησιμοποίησης του “Γεντί Κουλέ”. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο Βασίλης Ξημέρης δήλωσε στο Gentikoule: “Βρεθήκαμε με την επιτροπή που όρισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τα μέλη της διαπίστωσαν ότι το γήπεδο μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές. Το σκεπτικό της απόφασης θα συνταχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και στην συνέχεια θα επικυρωθεί από τον Γενικό Γραμματέα κύριο Καρούντζο. Και μάλιστα θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής αλλά και τον κύριο Καρούντζο για την συνεργασία που είχαμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook