Mανουσάκης: “O OΦΗ θα αγωνίζεται και φέτος στην φυσική του έδρα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το θέμα που έχει προκύψει με το “Γεντι Κουλε” και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην φυσική του έδρα . 

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και υπεύθυνος επικοινωνίας με τους φιλάθλους μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός και σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται και φέτος στο “Γεντί Κουλέ”καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το γήπεδο να πάρει την άδεια ενώ παράλληλα γίνονται και κάποιες ρυθμίσεις όπως έχει συστήσει η NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Ανδρέας Μανουσάκης

Για το θεμα του γηπέδου που προέκυψε…

Κακώς πήρε τέτοιες διαδόσεις. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται άλλες τόσες ομάδες όπως προβλέπεται από την superleague η οποία ελέγχει τα γήπεδα. Σε αυτή την διαδικασία μπαίνει και ο ΟΦΗ. Πιθανόν σε κάποιους να μην αρέσει να παίζουν στο Γεντι Κουλέ. Εμείς έχουμε καταθέσει όλο το φάκελο σχετικά με την αδειοδοτηση του γηπέδου. Αναμένουμε την άδεια από την αποκεντρωμένη διοίκηση. Το ότι υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις από την Nova δεν σημαίνει κάτι. Από το 2004, όπως είχε προβλεφθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις. Ο ντόρος που γίνεται δεν μπορώ να τον καταλάβω.

Για το αν μπορεί να υπάρξει πρόβλημα…

Νομίζω σήμερα θα ολοκληρωθεί η διοαδικασία. Θα βελτιώσουμε κάποια πάγματα με τον φωτισμό και με κάποιες λήψεις που θέλει η NOVA στα κόρνερ. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στο σπίτι του.

Για το από που μπορεί να προκύπτει ο προβληματισμός από την Superleague…

Για μένα είναι θέμα οικονομικό. Ψάχνουν εξονυχιστικά τις ρήτρες και από που μπορούν να γλυτώσουν χρήματα. Επίσης το “Γεντι Κουλέ” είναι ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο που δεν δέχεται φιλοξενούμενους και μπορεί να μην αρέσει αυτό.Για μένα νομίζω πως η Super League θέλει να ικανοποιήσει την ΝΟVA  που είναι και ο χρηματοδότης,  όμως και η ομάδα μας που πληρεί τις προδιαγραφές δεν μπορεί να επωμιστεί ένα βάρος της συντήρησής του Παγρητιου. Δεν νομίζω πως θα γίνουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Εχει να κάνει με κάποιες λήψεις στα κόρνερ και τον φωτισμό. Θα τα διευθετήσουμε και δεν θα μπορούν να βρουν πάτημα. Θέλουμε και ελπίζουμε πως οι νόμοι και οι κανόνες θα ισχύουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλες τις ομάδες.Με το ραντεβού που έχουμε αυριο έχουμε πλησιάσει κατά 90% στην λύση του προβλήματος.

Για την νεα διοίκηση…

Τα προβλήματα είναι πολλά, υπάρχουν ανοιχτά θεματα. Κοιτάμε να οργανωθούμε σε πολλά θέματα. Ο ΟΦΗ έχει προβλήματα και μη μπορώντας να κάνει μεταγραφές θέλει ιδιαίτερη προσοχή, όμως υπάρχουν τετοια προβήματα και από άλλες ομάδες. Θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είναι μια καθοριστική χρονιά για όλους.

Για την στήριξη του κόσμου…

Ο κόσμος έχει αποδείξει σε όλες τις συνθήκες πως είναι κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι κοντά. Οι παράγοντες είναι πιο κοντά. Θεωρώ πως κάνουμε βήματα μπροστά. Η θέληση του κόσμου για  το ποδοσφαιρο παρέκαμψε πέρσι καποια πράγματα με όλα αυτά που έγιναν, όμως το ποδοσφαιρο πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Για τον σύλλογο μετόχων και το σχεδιο του Κώστα Κλάδου…

Στις δηλώσεις που έκανε θα ήθελα να πω πως είναι μια σκέψη του κ. Κλάδου. Σε επικοινωνία που είχα με τον Κ. Κλάδο  του ειπα πως κάθε πρόταση είναι συζητήσιμη. Η κάθε πρόταση αξιολογείται, κρίνεται και αποφασίζουν τα μέλη αν θα δώσουν το δικαίωμα. Ο σύλλοχος μετόχων έδωσε το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετόχους. Πιστεύω να εκλεχθεί μα νέα διοίκηση που θα μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα. Σήμερα έγινε μια ενημέρωση. Προχωράμε για τις 5 Σεμπτεβρίου που θα εκλεχθεί νέα διοίκηση. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να βγει μια διοίκηση με αγάπη για την ομάδα και θέληση, κάνοντας ένα βήμα περισσότερα από εμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook