«Λύσσαξε» η Σούπερ Λιγκ για το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζουν να προκαλούν στην Σούπερ Λιγκ με την στάση τους και την επιμονή τους να δημιουργούν θέμα με το «Γεντί Κουλέ». Ανένδοτοι στον ΟΦΗ που τόνισαν ότι «έχουμε έδρα και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Πριν ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, πήρε τον λόγο ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής Μιχάλης Αναγνώστου που έθεσε θέμα χρησιμοποίησης του ΝΑΟΥ. «Το γήπεδο του ΟΦΗ έχει αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Συν τοις άλλοις η ΝΟVA αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αναγνώστου απευθυνόμενος στους Μάνθο Πουλινάκη και Μανώλη Φωτάκη που εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ ενώ δεν παρέλειψε να φέρει ως παράδειγμα την περσινή «εξορία» της Κέρκυρας που υποχρεώθηκε να παίζει στην Πάτρα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ και ο Μάνθος Πουλινάκης απάντησαν σε αυστηρό ύφος ότι «ο ΟΦΗ έχει γήπεδο και δεν πρόκειται να φύγει από εκεί. Δηλαδή πως πήρε πέρυσι άδεια και φέτος δεν μπορεί να πάρει; Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από το γήπεδο και ο ΟΦΗ θα παίζει εκεί και φέτος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook