Ανακοινώθηκε και… τυπικά η παραμονή Αναστόπουλου που συναντήθηκε με τον Κλάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη τους γνωριμία είχαν ο Κώστας Κλάδος με το Νίκο Αναστόπουλο που συναντήθηκαν μετά το τέλος του σημερινού συμβουλίου. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε και… τυπικά η παραμονή του “Αναστό” για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, λίγα λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων φιλοξενεί και δηλώσεις του νέου προέδρου του ΟΦΗ. Βέβαια, όπως γίνεται κατανοητό αυτή η ανακοίνωση αποτελούσε το… τυπικό μέρος του πράγματος καθώς η παραμονή του Αναστόπουλου είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε. Στις παραπάνω λέξεις περικλείεται η συμφωνία -συνεργασία που θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο και συμφώνησαν να συνεχισθεί η συνεργασία του με την ομάδα μας.
ΣΥΜΦΩΝΑ με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί αύριο στις 6.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” που είναι στην οδό Καντάνου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών.
“Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο μας και η πρώτη προπόνηση θέλουμε να είναι γιορτή αναγέννησης  του ΟΦΗ” δήλωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος εκ μέρους της διοίκησης, με αφορμή την αυριανή πρώτη προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook