Αρναουτάκης: «Θα πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο περιθώριο συνέντευξης του σε εκπομπή της Παγκρήτιας Ένωσης στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky» ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης αναφερόμενος στον αγώνα που έγινε για την αδειοδότηση τόνισε ότι «βλέπω ότι υπάρχει μια σημαντική βοήθεια από πολύ κόσμο προκειμένου ο ΟΦΗ να ξεπεράσει τα προβλήματα του αλλά και από έναν μεγάλο Κρητικό επιχειρηματία που σε μια δύσκολη, οικονομικά, συγκυρία έχει βοηθήσει σημαντικά». Όσον αφορά την υπόθεση της αδειοδότησης, επισήμανε ότι «περιμένουμε όλοι μας πως ο ΟΦΗ θα πάρει την άδεια συμμετοχής και θα βρεθεί ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ».

Παράλληλα, ο Σταύρος Αρναουτάκης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Μαχλά. Μιλώντας για τον πρόεδρο του ΟΦΗ τόνισε ότι «ο Νίκος Μαχλάς αποτελεί μια κορυφαία προσωπικότητα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Είναι και ένας κορυφαίος άνθρωπος ίσως και στην πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει ο ΟΦΗ έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Είναι τιμή για τον ΟΦΗ να ηγείται της ομάδας».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook