Ξεκίνησε το κρίσιμο ΔΣ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εδώ και λίγα λεπτά έχει ξεκινήσει το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ με την ελπίδα ότι θα τελειώσει έχοντας νέο διοικητικό σχήμα για να ξεκινήσει να λειτουργεί η ΠΑΕ.

Όπως φαίνεται τα τελευταία 24ωρα, έχει προκύψει ένα θρίλερ αναφορικά με το ποιος θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου στον ΟΦΗ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κανένα από τα μέλη του ΔΣ δείχνει πρόθυμο να αναλάβει καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου.

Το παραπάνω αποτυπώνεται πλήρως από την ατμόσφαιρα που υπάρχει μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της προηγούμενης Παρασκευής. Όπως έγραψε το Gentikoule το πρωί της Τρίτης, η άρνηση για την προεδρία είναι ένα σημαντικό ζήτημα αφού ενδέχεται να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Ήδη, ο Νίκος Μαχλάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην θέση του προέδρου καθώς δική του πρόθεση είναι να αναλάβει καθήκοντα του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.


Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται να συγκροτηθεί σε σώμα ώστε ο σύλλογος να “ξεμπλοκάρει” και να ξεκινήσει να λειτουργεί. Άλλωστε, υπάρχει μια σειρά από θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook