Παπακαλιάτης: «Ο ΟΦΗ είναι ένα πηγάδι δίχως πάτο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απαισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μανώλης Παπακαλιάτης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. «Δεν βλέπω φως στον ΟΦΗ» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ στάθηκε στο μεγάλο άνοιγμα που υπάρχει από το παρελθόν τονίζοντας ότι μοναδική λύση θα ήταν να βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος ενώ στάθηκε στην έλλειψη λύσεων για την στηρία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Για τον ελληνικό αθλητισμό: «Όλοι κουράζονται. Δεν μπορούν να τραβάνε το κουπί από μόνο τους. Κουράστηκε ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Γιαννακόπουλος. Και όταν κουράζονται οι παράγοντες, τότε οι ομάδες παίρνουν την κάτω βόλτα. Όταν ένας άνθρωπος πεινάει, θα μπορεί να δίνει τα χρήματα στον αθλητισμό;»

Για τον ΟΦΗ: «Η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ήταν όταν μου ζητήθηκε από τον κύριο Κουράκη να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Το έκανα επειδή έχω καλή σχέση με τον δήμαρχο αλλά και επειδή ήθελα να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια. Δυστυχώς δεν βλέπω φως στον ΟΦΗ. Είναι δραματική η κατάσταση. Ο ΟΦΗ είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Ακούγονται διάφορα νούμερα από τα οποία κανένα δεν είναι σίγουρο. Εκτός αν βρεθεί κάποιος να βάλει χρήματα. Όταν υπάρχει στον ΟΦΗ ένα χρέος πάνω από 10 εκ. ευρώ, θα πρέπει να βρεθεί ένας για να βάλει τα μισά. Δεν υπάρχουν λύσεις. Αν γινόταν αυτό που είχαμε πει το 2010 όταν η ομάδα δεν πήρε την άνοδο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το τοπικό ώστε σε τρία χρόνια να επανέλθουμε δίχως χρέη ή με ελάχιστα χρέη. Δεν το δέχτηκε αυτό το ΔΣ και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Για το μέλλον του ΟΦΗ: «Σίγουρα, δεν είναι εποχές για να πετάμε τα χρήματα μας. Το έκανα με την όρεξη μου προσπαθώντας και εγώ να βοηθήσω από την δική μου πλευρά. Βεβαίως πρέπει να πω ότι το 2009 ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες από αυτές που είναι τώρα. Δυστυχώς, οι συνθήκες στην Ελλάδα γίνονται χειρότερες μέρα με την μέρα. Άρα το 2009 η προσπάθεια που έκανα με τον κύριο Κουράκη δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εποχή. Κοιτάξτε μπορεί να βρεθούν επιχειρηματίες από το Ηράκλειο που θα βοηθήσουν την ομάδα και να έχουν όρεξη να το κάνουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook