9 παλιοί και 1 νέο πρόσωπο στην αυριανή πρεμιέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι οκτώ παλιοί που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, ο ένας που θα ανανεώσει και η πρώτη μεταγραφή συνθέτουν το παζλ της πρώτης προπόνησης για τη νέα χρονιά.

Με τους λιγότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του θα ξεκινήσει προετοιμασία ο ΟΦΗ και βεβαίως με την προσδοκία ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ.

Πάντως, την Τετάρτη θα βρίσκονται στο «Γεντί Κουλέ» συνολικά 10 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 9 ήταν και στο περσινό ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Η μια αφορά εκείνους που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και είναι οι: Μπούρμπος, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Σόουζα, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Σαχσανίδης, Βάντο. Η δεύτερη αφορά τον Λάζαρο Χαριτωνίδη, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30 Ιουνίου και θα ανανεωθεί μιας και είναι κάτω των 24 χρονών, οπότε αφορά μια έξτρα επιλογή για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Και η τρίτη κατηγορία αφορά τα νέα πρόσωπα όπου την Τετάρτη θα είναι το εξής ένα: Ο Στέργος Χατζηκοσμάς που αποτελεί και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook