«Πολιορκία» σε Σίσιτς από Ελλάδα, Ισπανία – εκείνος περιμένει τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί πολλοί να θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Σλοβένο που έχει προτάσεις από Ισπανία και Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός περιμένει στο ακουστικό του τον ΟΦΗ ωστόσο την ίδια ώρα δεν έχει γίνει καμία επαφή με εκείνον. Βέβαια, ο «Αναστό» έπιασε δουλειά τις τελευταίες ημέρες και ίσως να μην έχουν προλάβει στην ομάδα να έρθουν σε επαφή με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό.

Ή σε διαφορετική περίπτωση, να μην βρίσκεται στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα πάντως, ο «Σίλε» δεν δείχνει να αγχώνεται. Ασφαλώς και δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στο Ηράκλειο – το έχει τονίσει σε δύο συνεντεύξεις – αλλά εφόσον δεν τον θέλει ο ΟΦΗ, ήδη εκείνος είναι σε θέση να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ήδη ο Σίσιτς έχει δύο προτάσεις από την Ισπανία όπου έχουν δείξει ενδιαφέρον η Λας Πάλμας και η Οβιέδο ενώ τον έχουν προσεγγίσει και από την Ελλάδα. Ο ίδιος τις έχει στο… «περίμενε» καθώς δική του επιθυμία είναι να συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα». Κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα γίνει πραγματικότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook