Ενδιαφέρει τον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης αλλά υπό προϋποθέσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη και η περίπτωση του ενδιαφέρον τον ΟΦΗ αλλά υπό προϋποθέσεις.

O νεαρός Λαρισαίος ταιριάζει… «λουκούμι» στον ΟΦΗ μιας και βρίσκεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών κάτω των 24 χρονών με τα προσόντα του να ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η περίπτωση του «Κούτσια» θα απασχολήσει τον ΟΦΗ μόνο στην περίπτωση που εκείνος μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Κάτι βέβαια που είναι πολύ πιθανό μιας και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» – από την στιγμή μάλιστα που θα αγωνιστούν στην Football League.

Αν ο Κουτσιανικούλης μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, τότε ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας.

Άλλωστε, ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ – ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου έχει δείξει ότι με την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook