Χρησιμοποιούν τον ΟΦΗ για να ευνοηθούν εκείνοι…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαψεύδουν στον ΟΦΗ τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα να… στέλνει σήμα κινδύνου για το πρόβλημα που υπάρχει με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Την εμφάνιση τους έκαναν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ΟΦΗ, ΑΕΚ και Άρης κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα οποία ανέφεραν μάλιστα ότι το έθεσαν ως θέμα στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, το παραπάνω θέμα το αντιμετώπισαν στον ΟΦΗ με έκπληξη καθώς ο εκπρόσωπος του συλλόγου δεν έθεσε ουδέποτε το παραπάνω ζήτημα μιας και από την ΠΑΕ δεν του ζήτησαν να κάνει κάτι τέτοιο. Συν τοις άλλοις, όπως έγινε γνωστό, το παραπάνω θέμα έθεσαν ΑΕΚ και Άρης μια και αυτές είναι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν το πραγματικό πρόβλημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.

Άλλωστε, η οφειλή του ΟΦΗ είναι αντιμετωπίσιμη – πρόκειται για ένα περίπου στις 200.000 ευρώ – εν αντιθέσει με την ΑΕΚ και τον Άρη που χρειάζονται 3 και 1 εκ. ευρώ αντίστοιχα! Ποσά τεράστια δηλαδή για την δική τους επιβίωση.

Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ, το όνομα του συλλόγου χρησιμοποιείται ώστε να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην Πολιτεία προκειμένου να προχωρήσει σε ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ΠΑΕ. Κάτι που το έχει θέσει ως θέμα και η ΑΕΚ στο προηγούμενο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ και την δική του περίπτωση, στην ομάδα τονίζουν ότι είναι ένα θέμα που θα επιλυθεί μιας και απαιτείται να γίνει αυτό προκειμένου να προχωρήσουν και στις μεταγραφές. Μάλιστα, αποτελεί και προτεραιότητα της νέας διοίκησης που έχει βάλει σε μια σειρά τα θέματα που «καίνε» τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook