Καρέλης και Ραπτάκης σε πρώτο πλάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ είναι παράξενος λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν ωστόσο σε πρώτο πλάνο μπαίνουν κάποιοι παίκτες. Και δύο από αυτούς είναι οι Νίκος Καρέλης και Δημήτρης Ραπτάκης.

Με τους δύο ποδοσφαιριστές είχε κάνει μια διερευνητική επαφή ο Σήφης Κορωνάκης ωστόσο δική τους προτεραιότητα ήταν να περιμένουν τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και την διοίκηση που θα προκύψει. Άλλωστε, αυτό ήταν και το φυσιολογικό μιας και σημασία για εκείνους παίζει να βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα πρώτα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Άλλωστε και οι δύο είναι κάτω των 24 χρονών, δεν επηρεάζουν τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό και συν τοις άλλοις πρόκειται για δύο επιλογές από το «πάνω ράφι» και όχι ψώνια από τα… υπόγεια της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Καρέλης είναι μόλις 20 χρονών και είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Στον Εργοτέλη δεν πήρε τις ευκαιρίες που μπορούσε και δική του προτεραιότητα είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό ή στην Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Καρέλης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ αφού τον είχαν προσεγγίσει άνθρωποι που συμμετέχουν στην τωρινή προσπάθεια. Ο ίδιος με την εκρηκτικότητα του και την ταχύτητα του μπορεί να δώσει μεγάλες λύσεις στην επίθεση και σε συνδυασμό με την «δίψα» που έχει για διάκριση μπορεί να αποτελέσει μια σούπερ μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ραπτάκη, γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο «κόπηκε» πριν από δύο χρόνια. Στον ίδιο φαίνεται ότι του βγήκε σε καλό αφού κατέληξε στον Πλατανιά πραγματοποιώντας φέτος μια εξαιρετική χρονιά. Είχε 30 συμμετοχές στην Football League αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας. Η αποχώρηση του από τον Πλατανιά προκάλεσε έκπληξη στο Μάλεμε. Στον ΟΦΗ εκτιμούν την αξία του αλλά και τα προσόντα του. Για αυτόν τον λόγο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το ότι και οι δύο είναι Κρητικοί, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν και… ημέρες προσαρμογής στο Ηράκλειο. Άσε που θα τεθούν και αμέσως στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook