Τα «καυτά» θέματα που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια σειρά από «καυτά» θέματα καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση του ΟΦΗ με προτεραιότητα να μπαίνει στην εύρεση ρευστού για να καλυφθούν οι πρώτες υποχρεώσεις.

Με την ομάδα να έχει «κατεβάσει ρολά» εδώ και δύο μήνες, είναι φυσιολογικό ότι πλέον στον ΟΦΗ «σηκώνουν μανίκια» καθώς τους περιμένει αρκετή δουλειά από εδώ και στο εξής. Το Gentikoule συγκεντρώνει τα «καυτά» ζητήματα που τρέχουν από εδώ και στο εξής και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Να λειτουργήσουν ξανά τα γραφεία

Ως γνωστόν εδώ και έναν μήνα περίπου τα γραφεία της ΠΑΕ είναι κλειστά καθώς οι υπάλληλοι έχουν κάνει επίσχεση εργασίας λόγω του ότι ήταν απλήρωτοι για ολόκληρους μήνες. Το θέμα αυτό χρειάζεται να λυθεί άμεσα καθώς πρέπει να λειτουργήσουν τα γραφεία ώστε να προχωρήσουν μια σειρά από ζητήματα γραφειοκρατικής και όχι μόνο φύσεως.

Οι προσφυγές στην ΦΙΦΑ

Ένα ζήτημα που αφορά άμεσα τον ΟΦΗ είναι και οι προσφυγές στην ΦΙΦΑ όπως η υπόθεση του Ραΐνερ Μάουρερ. Μπορεί αυτή η υπόθεση να μην αφορά άμεσα τα επόμενα 24ωρα όμως χρήζει άμεσης επίλυσης ώστε ο ΟΦΗ να μην τραβήξει ξανά τα περσινά με την απειλή αλά Σουλεάπ. Η υπόθεση του Γερμανού αλλά και μια σειρά από άλλα ζητήματα, δεν πρέπει να φτάσουν σε αυτό το σημείο ώστε ο ΟΦΗ να μην κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας

Μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πρέπει να λυθεί και το θέμα της φορολογικής και της ασφαλιστικής ενημερότητας. Με ένα ποσό της τάξης των200 χιλ.ευρώ περίπου, ο ΟΦΗ θα πληρώσει τις δόσεις που αναλογούν σε ΙΚΑ και εφορία ώστε να αποκτήσει τις ενημερότητες που θα του δώσουν την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Διαφορετικά θα ζει με την αγωνία μέχρι την τελευταία ημέρα.

Υπόθεση Καρακατσάνη

Η υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ είναι μια από τα θέματα που μπαίνουν σε σειρά. Ήδη, δεν έχουν πληρωθεί δύο δόσεις των20 χιλ.ευρώ και στην περίπτωση αυτή ο ΟΦΗ θα πρέπει να βρει αμέσως την λύση προκειμένου να μην αντιμετωπίσει την απειλή της αφαίρεσης βαθμών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook