Μία από τα ίδια από τον Σήφη Κορωνάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σήφης Κορωνάκης επανέλαβε όσα είχε πει στην συνέντευξη τύπου σε μία ομιλία που κράτησε για περισσότερο από μισή ώρα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Κορωνάκης

“Ήρθα εδώ να πώ αλήθειες. Δεν ήρθα να κατηγορήσω κανένα. Εμεινα 6 μήνες στο σωματείο και θέλω να πώ την αλήθεια. Ο ΟΦΗ δεν ανηκει ούτε στον Κορωνάκη, ούτε στον Βατσινά, ούτε στον Μαχλά, ούτε στον Βατσινά. Ανήκει στον κόσμο του ΟΦΗ. Γιατί απουσιάζουν σήμερα ο κ. Κουρακης και ο κ. Βατσινάς; Σήμερα βλέπω το Νίκο Μαχλά εδώ που κάθεται με ανθρώπους που τον έδιωξαν απο τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Ξημέρης έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ. Είναι άδικες κάποιες κατηγορίες για αυτόν. Δεν φοβάμαι ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτε. Πήρε νόμιμα κάποια λεφτά χωρίς να το ξέρει κανείς. Εμαθα ότι πήρε και 10 χιλιάδες ευρώ πρόσφατα. Αν δεν τα επιστρέψει θα πάω στον εισαγγελέα.

Ο Μιχαλόπουλος τράβηξε πολλά απο κάποιους. Τον απείλησαν και του έκαναν πολλά.Εμπαινα στα αποδυτήρια με ένα χιλιάρικο στην τσέπη και έφευγα με 20 ευρώ. ο Πουλινάκης είπε ψέμματα. Με βρήκαν με τον κ. Τουγλή και μου είπαν ότι θα βάλουν λεφτά στον ΟΦΗ.Ο Πουλινάκης έβαλε στον ΟΦΗ 20 χιλιάδες ευρώ και ο Τσαμπουράκης ενάμισυ χιλιάρικο.Στο ταμείο δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ επί προεδρίας δικής μου.Στο σωματείο πήρα 7 δικά μας παιδιά. Δεν τα πήρα για βασικούς. Αλλά επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο του ΟΦΗ.Δεν δεσμεύω κανένα. Εχω πάρει την υπογραφή τους και είναι θέμα της νέας διοίκησης αν θέλει να τα κρατήσει.

Δεν κρατάω κακία, πάντα θα με ενδιαφέρει το καλό του ΟΦΗ.Ποτέ δεν είπα ότι θέλω η ομάδα να πέσει περιφερειακό.Ο Τουγλής μας είχε πεί στο θέμα της αδειοδότησης ότι θα φέρει 160 χιλ. ευρώ. Αυτά δεν ήρθαν ποτέ. Οταν ακούτε Τουγλής ειναι Κουράκης.Πήγα στον Κουράκη και μίλησα. Του είπα ότι το καράβι βουλιάζει και η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Μου  είπε να πάω στον κ. Ξημέρη, να πάρει δάνειο όπως πήρε και αυτός για τον ΟΦΗ. Του είπα ότι έχει υποχρέωση να βοηθήσει τον ΟΦΗ.Οταν έγινα πρόεδρος εξαφανίστηκαν όλοι.Στον Μαχλά που τον αγαπάω πολύ, θέλω να πώ ότι έδωσε χαρές στο σωματείο μας. Ομως θα του πώ ότι και αυτόν τον φάγανε. Είχε διάθεση να βοηθήσει τον ΟΦΗ, αλλά έκανες λάθη.Σου τάξανε λεφτά, αλλά έπρεπε και σένα ο Κουράκης να σε έχει προστατεύσει. Ο Νίκος πιέστηκε. Προσπάθησε να βγάλει την ομάδα κατηγορία. Η ομάδα χτίστηκε στην άμμο χωρίς πόδια.

 Ο ΟΦΗ έχει τώρα 5 συμβόλαια. Θέλω να σας ενημερώσω πως τα χρέη είναι τεράστια. Έχου εκχωρηθεί 2 εκ εωρώ από τηλεοπτικά δικαιώματα στις προσφυγές. Η μόνη πηγή εσόδων είναι τα αμπονέ. Χρωστάμε 1 εκ. στα προηγούμενα συμβόλαια.Χρωστάμε σε ταξιδιωτικό γραφείο 15.000 ευρώ, ο οποίος αν δεν τα πάρει θα μας κάνει κατάσχεση.Υπάρχει η προσφυγή του Πέσιτς που είναι 250.000 ευρώ. Ο κ. Σκρέκης έχει κάνει κατάσχεση για 165.000 ευρώ.Σας ενημερώνω πως όποιοι έχουν κάνει ατασθαλίες θα μπούνε μέσα!. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι ΟΦΗ και θα κάνω ότι μπορώ.Αυριο πρέπει να υπάρχουν στα ταμεία 600-700 χιλ. ευρώ. Θα κοπεί η ΔΕΗ. Ο Σήφης Κορωνάκης είναι στρατιώτης του ΟΦΗ και έτσι θα παραμείνει.

Συγγνώμη αν σας κούρασα, ευχαριστώ”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook