Νέα διοίκηση για τον ΟΦΗ με την ελπίδα να βρεθεί βιώσιμη κατάσταση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέα διοίκηση θα έχουμε στον ΟΦΗ, η οποία θα είναι 9μελής συμπεριλαμβανομένου και του ερασιτέχνη. Επιστρέφει ο Νίκος Μαχλάς, συνεχίζουν στην διοίκηση οι Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης και Νίκος Τσαμπουράκης, ενώ παράλληλα προστίθενται τέσσερα νέα μέλη.

Με την ελπίδα να βγάλει εις πέρας το έργο της, ο ΟΦΗ απέκτησε διοίκηση. O επιχειρηματίας Κώστας Κλάδος (ιδιοκτήτης εργοστασίου ζωοτροφών στο Ηράκλειο),  ο Νίκος Μαχλάς που επιστέφει, οι Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης που παραμένουν στην διοίκηση και οι Μιχάλης Λελεδάκης,Κώστας Κλάδος,Χάρης Γεωργακάκης και Ανδρέας Μανουσάκης, θα αποτελούν το νέο σχήμα της διοίκησης του ΟΦΗ. Σε αυτους θα πρέπει να προστεθεί και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Είναι “ανοιχτό” η  νέα διοίκηση του ΟΦΗ να πλαισιωθεί με δυο ακόμη μέλη, ενώ όπως είναι γνωστό εξωδιοικητικά θα βοηθήσουν τοι Λάμπρος Μάρης και Μανόλης Βρέντζος.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα, πιθανότατα αύριο και το κύριο θέμα που θα απασχολήσει να είναι η επέκταση της συνεργασίας  με το Νίκο Αναστόπουλο. 

Το live της Γενικής συνέλευσης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook