7 θέσεις φαίνεται να «κλείδωσαν» – πρόταση σε Πουλινάκη, Τσαμπουράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε εννεαμελές δείχνει να καταλήγει το νέο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ που θα εμφανιστεί στην σημερινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση. Θα συμμετάσχει τελικά ο Νίκος Μαχλάς αλλά και ο Ανδρέας Μανουσάκης. Δείτε τους “7” που θεωρούνται σίγουροι αλλά και στις προτάσεις που έχουν γίνει σε Μάνθο Πουλινάκη, Νίκο Τσαμπουράκη.

Σβήνουν και γράφουν ονόματα στις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει και το μέλλον του ΟΦΗ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τελικά ο Νίκος Μαχλάς θα συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει σήμερα – αλλά όχι από την θέση του προέδρου όπως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει – ενώ στη νέα διοίκηση θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Μανουσάκης. Ο τελευταίος – και πρέπει να το αναφέρουμε – θα μπει αυτοβούλως και όχι ως πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ.

Συνολικά, οι “7” που η παρουσία τους θεωρείται δεδομένη είναι οι: Νίκος Μαχλάς, Ανδρέας Μανουσάκης, Κώστας Τουγλής, Κώστας Κλάδος, Χάρης Γεωργακάκης, Μιχάλης Λελεδάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που θα είναι πιθανότατα ο Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Ακόμα έχει γίνει πρόταση στους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Τσαμπουράκη ωστόσο δεν έχουν ακόμα δώσει την απάντηση τους για το αν θα συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση που θα προκύψει.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα διοίκηση που θα προκύψει μπορεί να είναι 7μελης έχοντας την δυνατότητα να διευρυνθεί στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook