Ημέρα για γερά νεύρα και κρίσιμες αποφάσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πιο κρίσιμη ημέρα – μέχρι την επόμενη – στην σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ είναι η σημερινή με την διεξαγωγή της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης (LIVE Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) που θα δώσει λύση ή θα “τελειώσει” τον σύλλογο.

Aπό μια κλωστή κρέμονται τα πάντα στον ΟΦΗ καθώς οι ζυμώσεις των τελευταίων ημερών δεν δείχνουν να έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήδη από χθες “έκλεισαν την πόρτα” οι Μανώλης Βρέντζος, Αριστείδης Λεβεντάκης που απάντησαν αρνητικά στην πρόταση που τους έγινε για να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση.

Την ίδια ώρα πάντως ο Κώστας Τουγλής που συνεχίζει τις επαφές με όλες τις πλευρές και δείχνει να είναι αισιόδοξος τονίζοντας στο περιβάλλον του ότι θα βρεθεί λύση και ο ΟΦΗ θα προχωρήσει ενωμένος. Βεβαίως, χρειάζεται να δούμε και πράξεις πάνω σε αυτό το κομμάτι καθώς ο ΟΦΗ έχει ανάγκη – και μάλιστα άμεσα – από ρευστό. Άμεσες προτεραιότητες  είναι η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για να γίνουν μεταγραφές, η εγγυητική, οι προσφυγές και κυρίως τα θέματα που αφορούν πιθανές αφαιρέσεις βαθμών.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook