Τζιράκης: “Θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου καθημερινά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Τάσος Τζιράκης σε συνέντευξη του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος που θα γυρίσει στον ΟΦΗ, την ομάδα που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά.

Ο πρώην παίκτης του Ρούβα  μίλησε στον sport -fm.gr τονίζοντας πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά προκειμένου να καθιερωθεί στην ομάδα του Ηρακλείου.

  • Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν πίστευε πως θα γύρναγε τόσο γρήγορα στον ΟΦΗ:

«Με τον Ρούβα είχα αρκετές συμμετοχές, οι οποίες με βοήθησαν να “ψηθώ”. Βέβαια, μέσα μου ήξερα πως μία μέρα θα επιστρέψω στην ομάδα που μεγάλωσα. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό υπήρξαν και μερικές συγκυρίες, προκειμένου να με βοηθήσουν να γυρίσω τόσο γρήγορα στον ΟΦΗ».

Για το γεγονός πως εδώ και χρόνια ο ΟΦΗ δεν έχει προωθήσει κάποιον παίκτη από τις ακαδημίες του:

«Ο ΟΦΗ πάντα είχε καλές ομάδες στις μικρές ηλικίες, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν πρόσεχαν τους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες. Με αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει τους καλούς της παίχτες τσάμπα, κάτι που πάει να γίνει και με τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη».

Για το αν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής χρειάζεται ταλέντο ή δουλειά για να πάει μπροστά:

«Σίγουρα το ταλέντο είναι η βάση στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, μόνο με σκληρή δουλειά ένας παίκτης μπορεί να κάνει καριέρα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ταχύτητα και η δύναμη παίζουν σημαντικό ρόλο. Βέβαια και τα δύο τα αποκτάς μόνο μετά από πολλές ώρες προπονήσεων».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει το βασικό αριστερό μπακ του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν:

«Εγώ είμαι επαγγελματίας και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό είτε παίζω για ένα λεπτό είτε για ενενήντα. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο βασικός μπακ για την επόμενη σεζόν, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ακόμη και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή. Όλοι είδαμε φέτος πως ο σύλλογος είχε ουκ ολίγα προβλήματα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φτάσει ψηλά και να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στην Σούπερ Λίγκα και στο Κύπελλο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook