Μπροστάρης ο ΟΦΗ στην ενημέρωση για την μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δυναμική συνεργασία του ΟΦΗ με την Περιφέρεια Κρήτης για την ενημέρωση του κόσμου στην μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

H Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» και τον Παγκρήτιο Σύλλογο κατά του καρκίνου του μαστού «Στόχος – Πρόληψη», πραγματοποίησαν σήμερα ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην πλ. Ελευθερίας.

Κατά τη διάρκειά της, οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υποβληθούν δωρεάν σε εξέταση μαστογραφίας στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη δράση παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Δ/ντης της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης , Ζήσης Καραχάλιος, Φίλιπ Μπαϊνοβιτς και Λεβάν Σενγκέλια.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης ανέφερε: «Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που γίνεται σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως όλοι βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook