Το μήνυμα προς τον Μιχάλη Μπούση πως το “Γεντί Κουλέ” είναι πλέον μικρό για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν τα εισιτήρια του αγώνα τελειώνουν από την Πέμπτη και το παιχνίδι είναι Κυριακή, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι πλέον το “Γεντί Κουλέ” είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο του ΟΦΗ.

Για αρχή, να βάλουμε τα πράγματα σε μια βάση. Κανένας δεν πανηγυρίζει, γνωρίζοντας την δυναμική του ΟΦΗ αλλά κυρίως του κόσμου του για το γεγονός ότι το “Γεντί Κουλέ” ετοιμάζεται να κάνει sold out για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δίνοντας μόλις 5.100 εισιτήρια. Είναι προφανές πως και αυτός ο αριθμός είναι πολύ μικρός για τις ανάγκες του κόσμου του ΟΦΗ αλλά και της δυναμικής του συλλόγου.

Όταν όμως το παιχνίδι γίνεται Κυριακή και τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί από την Τετάρτη τότε γίνεται κατανοητό πως ο κόσμος στέλνει τα δικά του μηνύματα, τόσο προς την ομάδα – όσο και προς τον Μιχάλη Μπούση. Αφενός γιατί ο κόσμος, μετά την παγωμάρα του καλοκαιριού που προερχόταν λόγω της κακής περσινής χρονιάς, αρχίζει να πιστεύει στον φετινό ΟΦΗ, βλέπει τους παίκτες που ήρθαν να είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και παράλληλα υπάρχει η ενότητα και η συσπείρωση για τον “μεγάλο στόχο” του Μάη.

Αφετέρου προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως πλέον το ιστορικό γήπεδο που φιλοξενεί τον ΟΦΗ εδώ και 73 χρόνια, το “σπίτι” χιλιάδων ανθρώπων που έχουν περάσει τις μέρες του, στις εξέδρες του αποδεικνύεται πολύ μικρό για τον κόσμο. Προφανώς και η χωρητικότητα του που αριθμάται πλέον λίγο πάνω από τις 5 χιλιάδες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική δυναμική του κόσμου του ΟΦΗ.

Όπως επίσης προφανώς και ο Μιχάλης Μπούσης είναι εκείνος που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πως το “Γεντί Κουλέ” είναι πολύ μικρό. Ο ίδιος είχε ανοίξει την συζήτηση στο περιθώριο της παρουσίασης του Ταξιάρχη Φούντα και είχε αποκαλύψει τις (τελικές) του προθέσεις για το μέλλον του “Γεντί Κουλέ”.

Ο Μιχάλης Μπούσης γνωρίζει περισσότερο από τον καθέναν μας ότι το γήπεδο αυτό, στην μορφή που έχει τώρα, περισσότερο πίσω κρατά τον σύλλογο, παρά τον πάει μπροστά. Το όραμα που έχει ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ για το “νέο Γεντί Κουλέ” δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό του και την σκέψη του και ίσως η αγκαλιά του κόσμου, σε ακόμα ένα παιχνίδι – πρώτο φετινό – να τον ωθήσει στο να πάρει πιο γρήγορα τις τελικές του αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook