Pic | Απίστευτο πρωτοσέλιδο στο Μεξικό με τον… αυτοκράτορα Γιώργο Γιακουμάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ αποτελεί πλέον τον παίκτη με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο Μεξικό και για χάρη του η «Record» του αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να διαπρέπει στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο Μεξικό και με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ και ήδη έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τους προβολείς της δημοσιότητας. Ο κρητικός επιθετικός μετράει πέντε γκολ και τρεις ασίστ στις πρώτες του εννέα συμμετοχές, επιδόσεις που εκτός των άλλων εκτόξευσαν την χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt που ανέβηκε κατά 1,1 εκατομμύριο ευρώ φτάνοντας τα 9 εκατομμύρια.

Αριθμός… ρεκόρ για το Μεξικό και η νέα αφορμή για την εφημερίδα «Record» να τον κάνει ξανά πρωτοσέλιδο (δείτε εδώ την προηγούμενη φορά που ο Γιακουμάκης… πρωτοστατούσε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας).

Συγκεκριμένα, η «Record» αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στον διεθνή φορ τοποθετώντας τον στον θρόνο των δολαρίων και γράφοντας στη λεζάντα «ο πιο πολύτιμος», αναφορικά με τη χρηματιστηριακή του αξία.

Στο instagram η «Record» σημειώνει «Ο Γιακουμάκης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης, αύξησε 1,1 εκατ. δολάρια σε μόλις 11 παιχνίδια με την Κρουζ Αζούλ και παρόλο που έχει τραυματιστεί και έχει χάσει κάποια παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook