Ταουσιάνης: “Η Εθνική Ελπίδων διεκδίκησε πολύ περισσότα από όσα πήρε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, συνεχάρη την Εθνική Ανδρών “για τις υπέροχες βραδιές” με Αγγλία και Ιρλανδία, τόνισε ότι “η Εθνική Ελπίδων διεκδίκησε πολύ περισσότερα από όσα πήρε” στον “τελικό” του ομίλου με την Κροατία στην Κοπρίβνιτσα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

“Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω για δεύτερη φορά τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ για τον άδικο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου, όπως και συγχαρητήρια στην Εθνική Ανδρών για τις δύο μαγικές βραδιές που μας χάρισε και την περηφάνια που μας έδωσε με την απόδοσή της και τις μεγάλες της νίκες.

Είμαστε σίγουρα στενοχωρημένοι με τη λήξη αυτού του παιχνιδιού, γιατί θεωρούμε ότι διεκδικήσαμε πολύ περισσότερα πράγματα από το ματς, νομίζω ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάμε στο επόμενο βήμα, στην τελική φάση του ευρωπαϊκού. Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο είναι οι στιγμές που σημαδεύουν την εξέλιξη και καθορίζουν το αποτέλεσμα. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και δεν αντιδράσαμε σε δύο όλες κι όλες υποψίες για γκολ που δημιούργησε ο αντίπαλος, αλλά μπόρεσε μέσα από αυτές να μας κάνει γκολ και στο 2ο μέρος που το παιχνίδι άνοιξε, όπως ήταν φυσιολογικό και πήρε πιο γρήγορο ρυθμό, πάλι είχαμε κλασσικές ευκαιρίες, στο 2-2, για να μπούμε εμείς μπροστά στο σκορ, οπότε θα μιλούσαμε για έναν διαφορετικό κόσμο συναισθημάτων. Όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση και λέω πως είναι κρίμα, γιατί έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια. Κλείνω με αυτό που είπα στην αρχή, ότι σαφώς σήμερα διεκδικήσαμε περισσότερα πράγματα από ό,τι πήραμε.

Τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια από την οποία δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, καθώς έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, αλλά δεν δικαιώθηκαν στο τέλος. Ήταν ένα ταξίδι με ευχάριστες στιγμές από την αρχή μέχρι τώρα -και το λέω γιατί μπαίνουμε πλέον στη διαδικασία της επόμενης μέρας και είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει ποιότητα και ταλέντο υψηλού επιπέδου στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι θα δούμε πολύ καλύτερες μέρες” ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook