Video | Ηγετική ομιλία Μπακασέτα στην Εθνική Ελπίδων: «Σκεφτείτε ότι θα κάνετε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής σας»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων λίγο πριν τον «τελικό» με την Κροατία για την πρόκριση στο Euro, «πορώνοντάς» τους

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων του Γιάννη Ταουσιάνη, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα με την Κροατία, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω να είστε καλά, είμαι σίγουρος ότι όλοι είστε έτοιμοι για το παιχνίδι, ειδικά όσοι ξεκινάτε. Ακόμα και όσοι βρίσκονται στον πάγκο μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Είστε μία πολύ καλή φουρνιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών και δεν σας λείπει τίποτα. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και θέληση, θα κάνει τη διαφορά η συγκέντρωση και η θέλησή σας. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, δεν έχει σημασία που είναι με την Ελπίδων, και θα τα θυμάστε για όλη σας την ζωή. Είμαι σίγουρος ότι είστε όλοι μία παρέα.

Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί σήμερα ότι θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του, όταν το βάλετε αυτό στο μυαλό σας, μπορείτε να πιάσετε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να κερδίσετε κάθε αντίπαλο. Καλή επιτυχία, σας εύχομαι να βγείτε υγιείς και στο τέλος βγάλτε τον εγωισμό σας για να πανηγυρίσετε μία μεγάλη πρόκριση και να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι. Είμαστε όλοι μαζί σας, σας εύχομαι τα καλύτερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook