Ο ΟΦΗ δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές: Με το Κρήτη Pass παίρνεις 50 ευρώ εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 1!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στην πρωτοβουλία “ΚΡΗΤΗ Pass” της Περιφέρειας κρήτης και καλωσορίζει όλους τους πρωτοετείς φοιτητές στο νησί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία «ΚΡΗΤΗ Pass» της Περιφέρειας Κρήτης και στην «Εβδομάδα υποδοχής φοιτητών», καλωσορίζοντας όλους τους πρωτοετείς φοιτητές στην Κρήτη.

Με στόχο την ανάδειξη της κρητικής φιλοξενίας αλλά και της Κρήτης ως ελκυστικό τόπο διαμονής για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει μια σειρά από δράσεις ως τις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των οποίων ο ΟΦΗ προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους πρωτοετείς φοιτητές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Κρήτης το επιθυμούν (Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΛΜΕΠΑ).

Η αγορά του εισιτηρίου θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (Καντάνου 60, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9), καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00, με την επίδειξη φοιτητικού πάσου σε ισχύ ή βεβαίωσης σπουδών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ” για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, (Κόστος: 15 ευρώ – ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2024-25.

Πατήστε ΕΔΩ  και αποκτήστε την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ”. 

Πληροφορίες στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 2810 254674, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook