Ελλαδάρα – Καθάρισε την Ιρλανδία και παραμένει μόνη πρώτη στον όμιλο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το έκανε και εμφατικά η Εθνική Ελλάδας. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας δεκάδες ευκαιρίες η Εθνική ομάδα έκανε το 4Χ4 επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0 και συνεχίζει στην κορυφή του ομίλου.

H Eθνική Ελλάδας ήταν ανώτερη της Ιρλανδίας σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα της σε γκολ, βαθμούς αλλά και εξαιρετική εμφάνιση.

Με τους Έλληνες φιλάθλους να κάνουν sold out στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, οι διεθνείς μας ήταν σαρωτικοί σε όλο το παιχνίδι με τον Ιρλανδό τερματοφύλακα Κέλεχερ να κάνει το ματς της ζωής του αλλά να μην έχει απάντηση στα γκολ του Μπακασέτα στο 48′ και του Μάνταλου στο 90′.

Με αυτά τα δύο γκολ, η Εθνική Ελλάδας κέρδισε 2-0 την Ιρλανδία και κάνοντας το απόλυτο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές συνεχίζει στην κορυφή του ομίλου.

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιακός, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (82′ Τσιμίκας), Σιώπης, Μασούρας (65′ Πέλκας), Μπακασέτας (73′ Ζαφείρης), Τζόλης (83′ Μάνταλος), Παυλίδης (73′ Δουβίκας).

Ιρλανδία (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Κόλινς, Σκέιλς, Μπράντι, Κούλεν, Σζμόντικς (73′ Τζόνστον), Νάιτ (73′ Μολούμπι), Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε), Πάροτ, Φέργκιουσον (57′ Τέιλορ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook